La Liman | Evenimente
14976
page-template,page-template-blog-large-image-whole-post,page-template-blog-large-image-whole-post-php,page,page-id-14976,qode-restaurant-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-12.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

A patra cântare cu dichis vine cu promisiunea unei seri de vis, alături de trio-ul acustic Soul Serenade!

După două ediții în care trupa a cântat în cadrul festivalului Dichis’n’Blues își fac intrarea și La Liman cu piese de „old time” blues & jazz, care te vor purta de pe străzile din Chicago și până pe drumurile din sud.  Haide și tu La Liman să te bucuri de serenadele de suflet ale trupei formate din: Adelina Chivu (voce & kazoo), Andrei Rotariu (voce, chitară, muzicuță & tamburină) și Codruț Andrei (mandolină).

Contribuția pentru artiști este de 30 lei.

Vineri, 23 martie, ora 20:00

Pentru informații suplimentare sună la

0747 198 744

Sâmbătă seară am ieșit La Liman pentru un super concert Direcția 5, cu muzică pe gustul tău.

Cunoscuta trupă a dat tonul weekendului cu cele mai îndrăgite hituri, distracția a fost la ordinea zilei și preparatele numai bune de savurat în așa o companie. Dacă vrei să participi la un astfel de concert, urmărește-ne în continuare pe Facebook și site, căci ți-am pregătit o surpriză.

Sâmbătă, 17 martie, ora 21:00

Pentru informatii suplimentare sunati la 

0747 198 744

Ziua femeii cere o seară de răsfăț cu cel mai delicios ospăț. Așa că am pregătit un meniu numai bun de savurat alături de prieteni și familie, format din aperitive, fel principal, desert și, bineînțeles, băuturi ca să alunece distracția mai bine.

Alături de noi va fi DJ Ionică Coman, care va da tonul unei seri cu voie bună.

Prețul meniului este 100 lei.

Joi, 8 martie, ora 18:00

Pentru informații suplimentare sună la

0747 198 744

De Dragobete sărbătorim românește La Liman cu muzică bună și bucate pe măsură.

Corina Sîrghi și Shaun Williams ne vor încânta cu muzică lăutărească și frumosul romanțelor de altădată, iar în deschidere ne încălzim sufletele alături de Nicu Butan la chitară & voce și Nigeari Caramanlâ la mandolină & voce. Te așteptăm cu voie bună și poftă de distracție!

Contribuția pentru artiști este 20 lei, iar rezervările sunt valabile până la 19:15.

sâmbătă, 24 februarie ora 19.00 PM

Pentru informații suplimentare sunați la

 0747 198 744

Dacă vrei să te bucuri de muzică și de preparate pe placul tău ai ajuns unde trebuie. Aici găsești toate informațiile despre următoarele evenimente La Liman, cât și pe pagina noastră de Facebook.

Iar dacă vrei o seară mai specială pentru a sărbători o reușită sau pe cineva drag, găzduim cu drag evenimentul tău, căci cu 120 locuri în interior și 160 pe terasă e destul loc pentru sărbătoare și voie bună.

 

La Liman, bucătărie dobrogeană aleasă pe sprânceană

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la

0747 198 744

Știi cum se spune – trecem bine în noul an când petrecem la Liman!

Te așteptăm în seara de Revelion să întâmpinăm cu veselie noul an cu un meniu tradițional pe gustul tău, muzică și bucurie.

Vom petrece pe ritmurile lui Doru Irodia, Aurel Ciubotaru, Apostolatos și DJ Ionică și vom trece cu poftă printr-un meniu format din aperitiv, trei feluri de mâncare, desert și open bar.

Detalii despre preparate și băuturile servite găsești în meniul din pagina evenimentului: http://bit.ly/Revelion-La-Liman

duminică, 31 decembrie ora 20.00 PM

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la 

0747 198 744

Weekendul La Liman începe cu Pomana Porcului, jumări la ceaun și veselie cât cuprinde. Te așteptăm sâmbătă, începând cu ora 12:00 pentru o masă pe măsură și de la 15:00 pentru o porție sănătoasă de dans, pe ritmurile lui Doru Irodia și acordeonistului Aurel Ciobotaru.

sâmbătă, 23 decembrie ora 12.00 AM

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la

 0747 198 744

Blues, Boogie & Rock’n’Roll !

O experienta unica alaturi de Marcian PETRESCU, cel mai bun muzicutist de blues din Romania! Show-ul pe care-l prezinta alaturi de formatia sa, TRENUL DE NOAPTE, reprezinta o chintesenta a celor 17 ani de experienta muzicala ca profesionsit al muzicutei. Este o imbinare de piese de blues mai mult sau mai putin clasice, atent alese, extrem de diverse stilistic, multe dintre ele intr-o abordare inedita. Pe langa piesele din marea familie a blues-ului american, Marcian abordeaza si o serie de compozitii proprii, preponderent cu texte in cheie satirico-umoristica, dar si adaptari ale unor piese de factura braziliana si cubaneza.

vineri, 10 noiembrie ora 20.00 PM

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la

0747 198 744

Pe 6 octombrie am scos primii oaspeți La Liman. Cu voie bună, preparate tradiționale de suflet și o porție sănătoasă de dans, am petrecut până-n zori de zi. Alături de noi a fost trupa 3 Parale, o grupare de tineri orășeni pasionați de muzica veche specifică spațiului carpatic, îmbinată armonios și cu muzica tradițională a popoarelor ce trăiesc pe plaiurile mioritice. Astfel, coloratura locală a Dobrogei, prezentă în meniul și designul restaurantului, a primit glas în versurile și acordurile trupei. Ne-am desfătat, bucurat și dansat împreună la prima ieșire La Liman, una din multe altele ce vor urma.

vineri 14 octombrie 20:00 PM

Pentru informaţii suplimentare sunaţi la

0747 198 744

Contact si comenzi:
0747 198 744